Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 20 березня 2020 р.

Bookцікавинка на щодень. Буктрейлер до роману Івана Франка «Захар Беркут»

Наступним пропонуємо переглянути буктрейлер до історичної повісті «Захар Беркут», яку написав класик української літератури, людина глибоких знань та незвичайних можливостей – Іван Франко.

Коли легенди оживають…

Було се 1241 року. За сивої давнини, коли ще люди були інакші, а земля – могутніша. І жив у той час славний ватажок вільних тухольців – мудрий Захар Беркут. Але там, де є герої, завжди з’являються поганці. Боярин Тугар Вовк прагнув влади над непокірними тухольцями. А отримавши відсіч, виплекав у своєму чорному серці помсту. На табір вирушає численне монгольське військо, за намовленням зрадника Тугара. А молодий син Захара Беркута Максим опиняється у ворожому полоні…

Наближається битва. Мечі тухольців – гострі, а щити – міцні. Та ще міцніші їхні серця, в яких живе свобода. Ворог прийшов знищити їх. Але свобода незнищенна.

Хто ж не любить такого Франка! Звитяжні, сміливі герої, які боряться за свої ідеали. Тут є все: і нестримне кохання, й підступні противники, і воля до перемоги.


Приємного перегляду!







Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар