Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 18 березня 2020 р.

Bookцікавинка на щодень. Буктрейлер до повісті «Климко» Григора Тютюнника

Ми зараз живемо в умовах обмежувальних заходів, де закриті бібліотеки, театри та інші культурні заклади. Але карантин не привід сумувати, це гарна нагода прочитати давно заплановані книги. А для того, щоб не піддаватися паніці, мислити виключно позитивно і отримати від вимушеного перебування вдома тільки користь (не забуваймо також про профілактику та запобіжні міри див. ТУТ), пропонуємо нашим дорогим читачам нову форму спілкування. 

На сторінках блогу ви будете знаходити буктрейлери за кращими творами української та зарубіжної літератури. Перегляд буктрейлеру - це не лише спосіб проведення часу, це одна із форм підготовки до навчального процесу, що дуже актуально для школярів. 

Буктрейлери (book trailers) – це короткі відео, котрі створюють візуальну презентацію книги. Від самого початку основним завданням буктрейлерів було створення реклами для тих споживачів / читачів, котрі надають перевагу відео-рекламі. Але згодом міні-презентації книг почали набувати самостійної форми, розкриваючи часом зовсім неочікувані аспекти того чи іншого твору.

Буктрейлери нашої добірки різні: одні створювали звичайні школярі чи бібліотекарі, інші - професіонали. Але всі вони чудові, адже пропагують любов до книги та читання.

Першим пропонуємо переглянути буктрейлер повісті Григора Тютюнника «Климко».

У тяжку годину війни, коли донецький край окупували, дванадцятирічний хлопчик Климко зостався безпритульним, без шматка хліба і даху над головою. Але у Климка є друзі, улюблена вчителька і, щоб допомогти їм, він вирушає у далеку і небезпечну подорож.


Приємного перегляду!







Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар