Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 30 вересня 2020 р.

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Бібліотека – це древня і вічно юна оселя людського розуму. Це місце, в якому існує особлива атмосфера, забезпечується вільний доступ до інформації та складається повага до книги, як цінності.

Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Свято встановлено в Україні Указом Президента України від 14.05.1998 р. № 471/98, враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства.

Діяльність кожної бібліотеки – багатогранна, а праця бібліотекарів – клопітка і надзвичайно потрібна. Адже вони спонукають кожного любити книгу, а вона, в свою чергу, ще змалечку вчить всьому доброму і вічному.


У цей святковий день бажаємо всім працівникам бібліотек, читачам та просто людям, закоханим в книгу міцного здоров’я, безумовної любові, щастя, творчого натхнення, добра, благополуччя, нових успіхів та відчуття справжнього задоволення від своєї роботи!


З любов'ю та повагою, колектив бібліотеки ім. М. Костомарова



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар