Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 30 листопада 2023 р.

Інформаційна хвилинка «Вони підкорили недугу» до Міжнародного дня людей з інвалідністю


З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається 3 грудня, в бібліотеці відбувся захід, підготовлений за матеріалами бібліографічного списку «День народження є у кожного». Бібліографічне видання направлене на формування толерантності серед населення, педагогічних працівників та учнів навчальних закладів, сприйняття людей з інвалідністю як повноцінних членів суспільства на прикладі відомих світових особистостей та провідних міжнародних компаній.

Міжнародний день людей з інвалідністю — це нагадування про те, що кожна людина має право на повагу та гідність, незалежно від її фізичних можливостей. 

Часто люди з інвалідністю стикаються з численними викликами в суспільстві, де іноді бракує розуміння та підтримки. Однак саме такі особистості стають невід'ємною частиною нашого соціуму, розкриваючи перед нами безмежний потенціал людського духу.

Ми хочемо висловити повагу та захоплення тими людьми, хто завдяки своєму непохитному духу та волі до перемоги, кожного дня робить важливі кроки в подолані труднощів, пов'язані з інвалідністю.

Давайте разом вшануємо тих, хто робить світ кращим, перетворюючи обмеження на можливості та всиляючи в нас віру в найкраще!


Щоб переглянути бібліографічний список, тисніть ТУТ




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар