Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 27 грудня 2021 р.

Майстер-клас «Новорічний годинник доброти»


Зима - дивовижна пора, коли оточуючий світ перетворюється на прекрасну казку. А ще, це чудовий час для розкриття якостей душі, які допомагають з розумінням відноситися один до одного. Тому ми запросили учнів 2-го класу школи №27 на святковий майстер-клас «Новорічний годинник доброти».



З приходом зими багато людей починають чекати її чарівних свят. Зимові вулиці вже прикрашені різнокольоровими гірляндами, яскраві вітрини магазинів пропонують новорічні подарунки, а красуні-ялинки вдягли своє неповторне вбрання. 

Оточуючий світ перетворюється на дивовижну казку, немов би поринаєш у світ щастя та краси: маленькі діти під ялинку чекають довгоочікувані подарунки від люблячої родини, а дорослі сподіваються на здійснення бажань.

Але, ми всі розуміємо, що іноді казка та здійснення бажань, залежить тільки від нас. Ми всі різні і нам необхідні якості душі, які допомагають з розумінням відноситися один до одного. 


І тому, наша зустріч з учнями 2-го класу 27 школи мала на меті провести час з радістю та взаємоповагою один до одного. А для цього нам необхідно бути толерантними. Для дітей це слово на перший погляд було складним, але нам на допомогу прийшов мультфільм «Капітошка», який дуже гарно продемонстрував, навіщо нам потрібні товариські якості, доброта та терпіння. Також ми пригадали, в яких казках та оповіданнях розповідається про доброту, співчуття, щедрість. 


А щоб святковий настрій залишився не тільки у дітей, а й у наших дорослих читачів, ми з ними провели майстер-клас «Новорічний годинник доброти». 

Годинник, зроблений власноруч, відобразив не тільки числа, без яких не було б циферблату, а й ще людські якості, які ми можемо виявляти, не чекаючи на свята, а робити це свято особисто самі на протязі всього року та життя!!!





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар