Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 1 грудня 2021 р.

Майстер-клас «Тиждень кірігамі»



Бібліотека ім. М. Костомарова в рамках проекту «Світ талантів» провела
майстер-клас «Тиждень кірігамі» з юними читачами бібліотеки.

На вулиці вже настали холодні, похмурі, дощові дні, а разом з тим й зникає бажання бути на свіжому повітрі, відвідувати якісь культурні заклади. Та, на щастя, це не стосується бібліотеки. Наші юні читачі не дивлячись на погодні умови – мерщій летять до бібліотеки, бо вони знають, що на них завжди чекають книги, цікаві журнали, інтелектуальні ігри та турботливі бібліотекарі, які готові відкрити їм цікавий світ.


На порозі Новий рік, найказковіша та найчарівніша пора року, тому всі думки вже про свята та подарунки. Що подарувати своїм батькам, родичам, друзям? У нас є дуже багато ідей, які ми втілюємо у життя. А саме, оригінальний паперовий декор зроблений власноруч для прикрашання оселі та подарунків для друзів. Для виготовлення подарунків ми взяли за основу декілька видів мистецтв: витинанки, квілінг, кірігамі. У процесі роботи виявилося, що кірігамі хоч і складний вид мистецтва, але дуже цікавий і допомагає розвивати уяву, надає можливість для пошуків, експериментів, а саме головне, отримувати задоволення від результатів!




Ведуча бібліотекар першої категорії Жученко Марина.



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).















Немає коментарів:

Дописати коментар