Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 15 грудня 2021 р.

Зустріч з журналом "Пізнайко"






Національний Тиждень читання бібліотека ім. М. Костомарова розпочала з зустрічі з
представниками чудового журналу « Пізнайко», девіз якого «Талановита дитина – сильна Україна». Учнів 3 класу № 95 ЗОШ в актовому залі школи чекали в гості з журналу «Пізнайко» - керівник відділу реклами Грицайло Наталя.


У 2013 році журналу «Пізнайко від 2 до 6 років» було присвоєно звання найкращого періодичного видання для дітей.
Головний герой – кмітливий, веселий та непосидючий борсучок Пізнайко та його друзі, білочка Проня, хом’як Ласунчик, не лише розважають, але й розвивають діток, знайомлять з навколишнім світом, допомагають у навчанні.
Хто створює малюнки?. Як розмістити інформацію в журналі?. Хто такий дизайнер?. Як розфарбовується журнал?. Пані розкривала секрети створення журналу. Розповіла про дитячий журнал «Пізнайко», про постійні рубрики журналів, саморобки, лабіринти, цікаві шукалки та про останні випуски журналу з якими можна ознайомитись в бібліотеці ім. М. Костомарова та зробити передплату і отримувати його щомісяця додому.



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).






Немає коментарів:

Дописати коментар