Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 20 квітня 2021 р.

АНОНС | Онлайн-зустріч з Центром екологічних ініціатив «Екодія»


З нагоди Всесвітнього Дня Землі наша бібліотека запрошує 22 квітня о 12:00 на онлайн-зустріч з представниками Центру екологічних ініціатив «Екодія». Спікери познайомлять присутніх з громадською організацією, яка об’єднує експертів та активістів навколо ідеї збереження довкілля через вплив на прийняття рішень та розкажуть про енергетичну ефективність та відновлювані джерела енергії.

Енергетична ефективність є унікальним інструментом, який дозволяє одночасно зменшити шкідливі викиди, протидіяти енергетичній бідності, зміцнити енергетичну безпеку та стати додатковим стимулом для сталого розвитку економіки.

«Екодія» вважає, що сонячна та вітрова енергетика вже досягли необхідного технічного та економічного рівня для широкого впровадження. Вони дозволяють забезпечувати зростаючі потреби в електроенергії, заміщуючи старі потужності вугільної енергетики. В поєднанні з іншими відновлюваними джерелами (геотермальна, біо- та гідроенергетика) і технологіями зберігання та перетворення енергії, можна повністю забезпечити всі потреби суспільства в енергії.

Спікери заходу: Анна Акерманн – фахівчиня з кліматичної політики та енергоефективності Екодії та Анна Богушенко – фахівчиня відділу енергетики Екодії.

Захід проходитиме 22 квітня о 12:00 у прямому ефірі на Фейсбук-сторінці нашої бібліотеки 




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар