Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

суботу, 10 квітня 2021 р.

"Інформаційно-хвильова терапія в охороні здоров’я ХХI століття" | Микола Колбун


Дорогі друзі, пропонуємо Вашій увазі надзвичайно цікаве інтерв’ю, яке відбулось вчора на нашій ФБ-сторінці, з видатним науковцем, президентом Міжнародної асоціації лікарів інформаційно-хвильової терапії, директором НДУ "Інститут інформаційно-хвильових технологій", доктором технічних наук, академіком Української та Європейської академії наук, професором і просто людиною, яка своєю невтомною працею та жагою допомогти людям, вносить неоціненний вклад у розвиток науки та медицини - Миколою Дмитровичем Колбуном. А винайдені ним новітня технологія безмедикаментозного лікувування та прилади, допомагають відновити здоров'я не лише українцям, а й людям по всьому світі.


Запрошуємо до перегляду!


Також рекомендуємо завітати на сайт науково-виробничої фірми ТОВ «Біополіс»: http://biopolis-ixt.com.ua/ua/, де Ви знайдете багато цікавої та корисної інформації.





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар