Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

суботу, 17 квітня 2021 р.

Анонс | Онлайн-зустріч з поетесою Надією Семеною


Запрошуємо 20 квітня о 16:00 відвідати онлайн-зустріч з відомою київською поетесою, володаркою багатьох відзнак та лауреатом літературних конкурсів – Надією Семеною.


Надія Юріївна вдало поєднує у своїх віршах і радість, і смуток, і рідний край, і людські взаємини. Ця поезія лине з самого серця. Вона справжня, самобутня, відверта і надзвичайно мелодійна. Мабуть, саме тому багато її віршів у співавторстві з композиторами стали піснями.

З поміж відзнак - перша премія за поезії на міжнародному фестивалі «Україна єднає світ» в 2016 та 2017 роках, Приз симпатій журі на конкурсі «Крилате сузір’я» (м. Харків 2017 р.) та перша премія за авторську пісню  (2018 р.). Номінант у номінації «Натхнення Майдану» четвертого та п’ятого фестивалів «ГО Воля громади – Червона доріжка гідності» (2017 та 2018 рр.). Диплом літературного конкурсу «Коронація слова» 2018 р. в жанрі «Пісенна лірика» та відзнака мистецької агенції «Територія А» за кращу колискову. Відзнака літературного конкурсу ім. М. Рильського «Троянди і виноград» в номінації «Філософська лірика» (2017 р.). Гран-прі конкурсу поезії та прози «Рідкісний птах» (м. Дніпро, 2019 р.).

Поетеса неодноразово була у складі журі поетичних конкурсів, бере активну участь в популяризації української культури, у волонтерських проектах.

У своєму творчому доробку пані Надія має п’ять збірок. Пише вірші, гуморески, оповідання, тексти пісень. Письменниця та авторка поетичних збірок у прямому ефірі розповість про свою творчість та познайомить зі своїми книгами.



Приєднуйтеся та запрошуйте друзів!




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар